Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

εγκλήματα πολέμου

("η ελλάς βρίσκεται στο μέσον όλης της γης,η αττική στο μεσον της ελλάδος,η δε αθήνα στο μέσον της αττικής και στο μεσον πάλιν των αθηνών η ακρόπολις"(αριστείδης ο δίκαιος)-τώρα είναι η ώρα να δώσει τούτη η χώρα τα χρεωστούμενα δώρα)
"εγκλημα πολέμου" χαρακτηρίζει η UNESCO την ανατίναξη του ναού του Βάαλ-Δία στην Παλμύρα της Συρίας,(UNESCO Στόχος του Οργανισμού αυτού είναι η παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την επικοινωνία των λαών δια της εκπαίδευσης, των φυσικών και κοινωνικών επιστημών και του πολιτισμού. σημ: το 70-80% του προϋπολογισμού της πηγαίνει σε μισθούς των στελεχών της).

τον αποτροπιασμό του εδήλωσε ο Μπάν Κι Μουν γραμματέας του ΟΗΕ (ο καϋμένος !) για τις "βάρβαρες" επιθέσεις των τσιχαντιστών στην Παλμύρα, αλλά και για την χρήση χημικών όπλων του συριακού καθεστώτος, εναντίον του άμαχου πληθυσμού ο οποίος ευρίσκεται στην πλευρά των ανταρτών. (σημ: τους πειράζει που ανατίναξαν ένα ιστορικό μνημείο - "εγκλημα πολέμου το αποκαλούν λές και ο πόλεμος απο μόνος του δεν αποτελεί έγκλημα"- και δεν τους ενοχλεί που χιλιάδες χιλιάδων άνθρωποι σκοτώνονται γίνονται προσφυγες, φτωχοί, πεινασμένοι χωρίς βιός πατρίδα ελπίδα επιβίωσης-αυτό δεν αποτελεί έγκλημα κατα τους ιθύνοντες του ΟΗΕ_ΟΥΝΕΣΚΟ !).

οι ευρωπέη με την σειρά τους κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στους πρόσφυγες τους πληγωμένους, εκτοπισμένους, φτωχούς, εξαθλιωμένους, μετανάστες και λοιπούς "ξένους" οι οποίοι έχουν και το κουσούρι να είναι όλοι τους μουσουλμάνοι ή και χριστιανοί μεν αλλά ορθόδοξοι και συνεπώς ξένο κοπάδι απο αυτό του πάπα και των ρωμαιο-καθολικών. 
Ναοί ορθόδοξοι στην πλειοψηφία τους και αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία με ανεκτίμητη ιστορική και πολιτιστική αξία έχουν καταστραφεί απο τον εμφύλιο πόλεμο της συρίας και τον πόλεμο τσιχαντιστών-ιρακινών-κούρδων και λοιπών λεγεώνων του κακού δαίμονα. ο εξανδραποδισμός ανθρώπων μικρών παιδιών γυναικών, αθώων άμαχων ανθρώπων συνεχίζεται αμείωτος, με την ευλογία αμερικάνων , ενκλέζων, ευρωπέων, αράβων, διεθνούς κοινότητας, με ταυτόχρονη δήλωση ανησυχίας και κατανόησης και ευχών να σταματήσει ο αιματηρός αυτός πόλεμος μεταξύ αντιμαχoμένων και να επέλθη δήθεν η ειρήνη για το καλό όλων ! 

ιδιαιτέρως δε ασχολούνται με την στατιστική καταμέτρηση των απωλειών ανθρώπινων ψυχών και την μετά την λήξη του πολέμου εξεύρεση πόρων για την ανοικοδόμηση των κατεστραμένων πόλεων την τακτοποίηση του πληθυσμού και τον χορτασμό των προσφύγων αλλά φυσικά και τον διαμερισμό των φυσικών ενεργειακών πόρων και ορυκτού και άλλου πλούτου ώστε να εξευρεθούν χρήματα για το καλό των πρώην εμπόλεμων κρατών και των πληθυσμών τους !

οι αμερικάνοι και οι εβραίοι αναζητούν συμμάχους για να πλήξουν τον Ασσατ και τώρα δήθεν για να πολεμήσουν τον ISIS ο οποίος κόβει κεφάλια αθώων και ισοπεδώνει μνημεία ναούς αρχαίες πόλεις απόπου περνά, εσχάτως δε, κατάφεραν να πείσουν τους τούρκους να πλήξουν τον ISIS και αυτοί ως απο λάθος άδειασαν τις βόμβες των αεροπλάνων τους στα κεφάλια των κούρδων μαχητών - τους οποίους η Ουά-σιγκτον υποτίθεται χρησιμοποιεί εναντίον των τσιχαντιστών!!

οι Ρώσοι είναι σε ατέρμονες συζητήσεις με την Σαουδική Αραβία αν θα πρέπει να φύγει ο Ασσατ ή οι τσιχαντιστές την ώρα που το αίμα αθώων Κούρδων, Σύρων, Ιρακινών, Αράβων, Χριστιανών κλπ. ρέει σαν τον Ευφράτη ποταμό σταθερά και με κανονική ροή .

η Διεθνής κοινότητα παρακολουθεί, ενημερώνεται απο τα ίντερνετ τους Αμερικάνους τους Ενκλέζους και τους σοβαρούς και καθώς πρέπει Ευρωπέους, δεν είναι το πρόβλημα στην γειτονιά τους, άλλωστε έχουν τα δικά τους προβλήματα να λύσουν και χρόνος δεν φτάνει για ενασχόληση και με ξένους και ξένα προβλήματα.

Τώρα, που τα παγκόσμια χρηματιστήρια καταρρέουν και οι πρόσφυγες κατακλύζουν την ευρώπη, το μίσος εναντίον των αμερικάνων και των εγκλέζων και των εβραίων φουντώνει καθημερινά και απειλεί να τους πνίξει, η παγκόσμια κοινότητα ξέρει την αλήθεια και τους υπαίτιους αλλά φοβάται το θηρίο αμερική και τον εβραίο λεβιάθαν και ενώ μιλεί την γλώσσα τους, την αλήθεια την λέει μόνο στην μητρική της γλώσσα, υποκρινόμενη στους υποκριτές :
119
Βαβυλών 2004
9/8/99
μνήμη θυμάτων του αμερικάνικού τρόπου ζωής
Αμέρικα Αμέρικα,
δεν έγνωκες τον καιρό της επισκοπής σου,
η λατρεία των ειδώλων κορυφώνεται
η σύγχυση των γλωσσών επιτείνεται,
έως ουρανού ηθέλησες αναβήναι
εις τάρταρον θέλει καταβής,
δεν θέλει πλέον υπάρξει εν σοι φωνή
δεν θέλει ευρεθεί εν σοι τόπος,
θέλει σοι ανταποδωθεί πένθος, φωτιά και κλαυθμός,
θέλει σοι ανταποδωθεί λιμός, καταποντισμός και θάνατος,
Αμέρικα Αμέρικα,
ουκ έστι έτι χρόνος μετανοίας
ουκ έστι έτι έλεος και επιείκεια
ουκ έστι έτι μνήμη του μεγαλείου σου.

ΟΟΟΟΟ
117
η νέα Βαβέλ
7/10/99
μνήμη Σηπασάχ Κωνσταντίνου

Το πνεύμα της σοφίας παραμερίστηκε
η ηθική του καλού ξεπεράσθηκε
η αίσθηση του μέτρου απωλέσθηκε
η αισθητική του ωραίου παραμορφώθηκε
η ορθότης του Λόγου διαστρεβλώθηκε
η ευθύτης της οδού εκτράπηκε
ο άνθρωπος καταλήφθηκε
ο ναός του (πνεύματος του) κατεδαφίστηκε
και νέα Βαβέλ οικοδομήθηκε
για να κατοικεί εκεί "η μεγάλη Κυρία"
αυτή που οι διανοούμενοι αποκάλεσαν
"Νόηση" και "Διάνοια"
και οι διορατικοί αποκαλούν
"Πόρνη" ή "Σύγχυση".
 
$¥£


Δεν υπάρχουν σχόλια: